Zaštitne maske

Zašto bi trebali nositi zaštitne maske?

Iako zaštitne maske ne predstavljaju savršenu i potpunu zaštitu od širenja virusa, sigurno pomažu kako bi se virus manje prenosio. Razna istraživanja su pokazala da maske pa makar i napravljene u kućnoj izradi, predstavljaju određenu barijeru te tako u svakom slučaju smanjuju mogućnost širenja zaraze. Zato ćemo navesti neke modele zaštitnih maski koji su dostupni te njihove karakteristike.

Promotivne zaštitne maske

Ovaj model se izrađuje po narudžbi. Može se prati i napravljen je dvoslojno. Prednji sloj je od 140g/m2 poliesterskog materijala koji je idealan za fullcolor tisak Vašeg vizuala.        Stražnja strana je napravljena od 140g/m2 pamučnog materijala. Oba materijala su po OEKO-TEX standardima kvalitete.

Ovakve maske nemaju svojstva filtriranja virusa te nisu službena zaštitna oprema, ali se prekrivanjem lica u svakom slučaju može spriječiti daljnje širenje virusa.

Jednokratne maske

Troslojne jednokratne maske su najraširenije i najtraženije. BFE (Bacteria Filtration Efficiency) stupanj kod osnovnog modela ovih maski iznosi više od 95%. Vanjski sloj ove maske je izrađen od netkanog materijala. Srednji sloj je napravljen od filtrirajućeg materijala visoke gustoće. Unutarnji sloj je napravljen od vlakana koja su prilagođena i udobna za kontakt s kožom.

FFP2 zaštitne maske

Za ovaj model ćete često vidjeti i nazive i svojstva KN95 te N95. FFP2 predstavlja Europske standarde, KN95 Kineske te N95 standarde SAD-a.  Filtracijska svojstva ovih maski ne smiju biti manja od 94/95& ovisno o standardu. Izrađuju se od filtracijske tkanine medicinske namjene.

 

Ukoliko Vam je potrebno više informacija o zaštitnim maskama ili ste zainteresirani za narudžbu istih, obratite se našim prodajnim predstavnicima putem maila: info@promostart.hr.

Zbog učestalih promjena tržišnih cijena moguće je da cijene na stranici odstupaju od stvarnih cijena.

Za potvrdu narudžbe je mjerodavna naša finalna ponuda gdje će biti iskazane realne cijene artikala.

Vaš Promostart