Promotivni pokloni za rad od kuće

Nema sumnje da trenutno ljudi diljem svijeta doživljavaju sasvim nov i nepoznat način života. Potrebno je čim više ostajati doma kako bi se smanjio rizik za ljude oko nas i kako bi ova situacija čim prije završila sa što manje negativnih posljedica.

I u ovakvim vremenima možete promotivnim poklonima dati do znanja svojim zaposlenicima ili klijentima da mislite na njih. Pravim odabirom im možete pomoći da žive zdravije i aktivnije dok rade od kuće pa sukladno tome donosimo nekoliko ideja za poslovne poklone za ovu situaciju.

  1. Promotivni ovlaživači zraka – idealan poklon kako bi doma ili u uredu u zraku uvijek bilo dovoljno vlage

2. Promotivne boce za vodu – Idealan poslovni poklon u svakoj prilici. Potaknite svoje zaposlenike i klijente da se hidriraju na redovnoj bazi te im tako pomognete u održavanju zdravlja.

3. Promotivni proizvodi za vježbanje kod kuće – U ovoj kategoriji postoje razni promotivni proizvodi koji se mogu koristiti za vježbanje kod kuće. Promotivne sportske majice, kape i ručnici, uže za preskakanje,znojnici te razni drugi.

 

Izbor promotivnih proizvoda koji će olakšati Vašim zaposlenicima i klijentima rad od kuće je velik, ali čak i najmanji znak pažnje može im pomoći u ovoj situaciji. Postoje i mnoge druge opcije za koje se možete obratiti našim stručnjacima za promotivne poklone koji će Vam zasigurno pomoći pri odabiru.

Kada se sve vrati u normalu, zaposlenici i klijenti će sigurno zapamtiti da ste u ovakvim vremenima mislili na njih te će Vam i to zasigurno pomoći u daljnjem poslovanju.