Promotivni pokloni za rad od kuće

Promotivni pokloni za rad od kuće su postali nezaobilazna kategorija u doba pandemije. Nema sumnje da trenutno ljudi diljem svijeta doživljavaju sasvim nov i nepoznat način života. Potrebno je čim više ostajati doma kako bi se smanjio rizik za ljude oko nas i kako bi ova situacija čim prije završila sa što manje negativnih posljedica.

I u ovakvim vremenima možete promotivnim poklonima dati do znanja svojim zaposlenicima ili klijentima da mislite na njih. Pravim odabirom im možete pomoći da žive zdravije i aktivnije dok rade od kuće pa sukladno tome donosimo nekoliko ideja za poslovne poklone za ovu situaciju.

  1. Promotivni ovlaživači zraka – idealan poklon kako bi doma ili u uredu u zraku uvijek bilo dovoljno vlage

2. Promotivne boce za vodu – Idealan poslovni poklon u svakoj prilici. Potaknite svoje zaposlenike i klijente da se hidriraju na redovnoj bazi te im tako pomognete u održavanju zdravlja.

3. Promotivni proizvodi za vježbanje kod kuće – U ovoj kategoriji postoje razni promotivni proizvodi koji se mogu koristiti za vježbanje kod kuće. Promotivne sportske majice, kape i ručnici, uže za preskakanje,znojnici te razni drugi.

 

Izbor promotivnih proizvoda koji će olakšati Vašim zaposlenicima i klijentima rad od kuće je velik, ali čak i najmanji znak pažnje može im pomoći u ovoj situaciji. Postoje i mnoge druge opcije za koje se možete obratiti našim stručnjacima za promotivne poklone koji će Vam zasigurno pomoći pri odabiru.

Kada se sve vrati u normalu, zaposlenici i klijenti će sigurno zapamtiti da ste u ovakvim vremenima mislili na njih. To će Vam sigurno pomoći u daljnjem poslovanju.

 

 

 

Zbog učestalih promjena tržišnih cijena moguće je da cijene na stranici odstupaju od stvarnih cijena.

Za potvrdu narudžbe je mjerodavna naša finalna ponuda gdje će biti iskazane realne cijene artikala.

Vaš Promostart