?>

Poslovne konferencije

poslovne konferencije

Poslovne konferencije su nezaobilazan dio poslovnog svijeta. Povratkom s godišnjih odmora kreće vrijeme konferencija i skupova na kojima se sastaju razne tvrtke i osobe iz svih djelatnosti. Konferencije su i idealna platforma za promociju vašeg brenda dijeljenjem originalnih poslovnih poklona. Navesti ćemo nekoliko ideja promotivnih poklona koje su osnove svake poslovne konferencije, a dodatno ćemo dati i par ideja za poslovne poklone kojima ćete ostaviti snažan utisak na sve sudionike.

Obavezni promotivni proizvodi za sve poslovne konferencije

VEZICE ZA AKREDITACIJE

Vezice za akreditacije su nezaobilazan promotivni artikl na svakoj poslovnoj konferenciji. Idealne su za tisak i isticanje vašeg logotipa, a svatko tko posjeti konferenciju će ju posjetiti i nakon nje. Mogu vam poslužiti nakon konferencije za držanje ključeva ili mobitela, a isto tako i vašoj djeci kako ih nikad nebi izgubili.

AKREDITACIJE

Akreditacije se mogu izrađivati u raznim oblicima i s raznim karakteristikama. Idealna opcija su akreditacije na koje možete otisnuti ime svakog sudionika. Tako će se svaki posjetitelj konferencije osjećati posebno te će ju vjerojatno spremiti doma i tako se stalno sjećati poslovne konferencije koju ste vi organizirali.

BROŠURE I LETCI

Brošure i promotivni letci bi također trebali biti neizostavan dio svake poslovne konferencije. Jednostavni su za izradu, a vašim posjetiteljima možete dati detaljan uvid u sve što mogu očekivati za vrijeme trajanja poslovne konferencije.

Promotivni pokloni za konferencije

U nastavku ćemo dati nekoliko ideja promotivnih poklona koji će vašu konferenciju dići na višu razinu.

Uz standardne promotivne artikle poput promotivnih kemijskih olovaka, upaljača, notesa i ukrasnih vrećica možete posjetiteljima pokloniti i slijedeće poslovne poklone:

PROMOTIVNE BOCE ZA VODU

Promotivne boce za vodu su jedan od najpopularnijih promotivnih poklona. Odlične su za brendiranje i sigurno će ju svatko koristiti na dnevnoj bazi i nakon završetka konferencije.

PROMOTIVNE TORBE ZA KUPOVINU

Zamijenite ukrasne papirnate vrećice promotivnim pamučnim torbama. Ovaj artikl će svima biti puno korisniji nego papirnate vrećice. Ovako ćete ljepše prezentirati svoje promotivne poklone i primatelji će ih nastaviti koristiti godinama nakon konferencije. Zbog velikog prostora za tisak su i idealan promotivni poklon za brendiranje.

TEHNOLOGIJA

U kategoriji tehnologija ćete uvijek pronaći zanimljive poslovne poklone koji mogu biti odličan izbor i za poslovne konferencije. Promotivni USB stickovi, promotivni zvučnici, prijenosni punjači, VR naočale i razni drugi artikli će razveseliti svakog primatelja. Takve proizvode će zasigurno i koristiti te ih pokazivati svima te ćete tako i nakon konferencije imati marketing bez dodatnih ulaganja.

Ovo je samo nekoliko primjera poslovnih poklona kojima ćete se izdvojiti iz mase. Mogućnosti su neograničene te ne možete pogriješiti s bilo kojim promotivnim poklonom. Svaki poklon pa čak i najjednostavniji poput promotivne kemijske olovke ili privjeska će ostaviti utisak na posjetitelje vaše poslovne konferencije.

Zbog učestalih promjena tržišnih cijena moguće je da cijene na stranici odstupaju od stvarnih cijena.

Za potvrdu narudžbe je mjerodavna naša finalna ponuda gdje će biti iskazane realne cijene artikala.

Vaš Promostart