?>

Promotivna Growtree kolekcija

promotivna growtree kolekcija

Promotivna Growtree kolekcija je novost u ponudi poslovnih poklona.

Ekološki osvješteni promotivni proizvodi su sve više u modi i sve su poželjniji poklon za Vaše partnere i klijente. Odabirom proizvoda iz Growtree kolekcije ćete se istaknuti originalnom idejom i proizvodima koji ne da nisu štetni za zemlju, već pomažu u njenoj obnovi.

Svaki od proizvoda u sebi sadrži sjemenke bora (Pinus nigra) koje možete posaditi odmah ili nakon korištenja samih promotivnih proizvoda.

Unesite novi život planetu pomoću ovih sjemenki. Growtree stablo će narasti približno 30 cm godišnje te će pomoći u apsorpciji CO2 iz zraka.

Artikli iz promotivne Growtee kolekcije su izrađeni u Europi od eco-friendly materijala te su idealan održivi promotivni poklon za sve uzraste.

Promotivna Growtree kolekcija sadrži slijedeće proizvode:

  1. GROWDICE eko kockica
  2. GROWBOOKMARK eko oznaka za knjige
  3. GROWNOTEBOOK eko promotivni notes
  4. GROWTREE promotivna biljka

 

Promotivna Growtree kolekcija je idealan pokazatelj kako su eko održivi proizvodi sve više traženi. Ovo su samo neki primjeri eco-friendly promotivnih proizvoda. U svim kategorijama se sada mogu naći ovakvi promotivni pokloni. Promotivne kemijske olovke, notesi, pamučne torbe za kupovinu pa čak i zvučnici, reklamni ručnici, promotivni USB stickovi i razne drugi proizvodi u svim kategorijama.

Narudžbom ovakvih promotivnih poklona pomažete u očuvanju planeta te drugima pokazujete da vam je stalo i da dajete svoj mali doprinos tome.

Zbog učestalih promjena tržišnih cijena moguće je da cijene na stranici odstupaju od stvarnih cijena.

Za potvrdu narudžbe je mjerodavna naša finalna ponuda gdje će biti iskazane realne cijene artikala.

Vaš Promostart