Custom made promotivni ručnici

Zašto su custom made promotivni ručnici idealan poslovni poklon?

Ljeti se sve vrti oko zabave na otvorenom, godišnjih odmora na plažama diljem Hrvatske i svijeta i uživanja na bazenima raznih hotela. Podignite raspoloženje svojih postojećih ili potencijalnih klijenata dijeleći promotivne ručnike za plažu jer će ih to sigurno primamiti i da produže svoj ljetni odmor. Custom made promotivni ručnici za plažu, a i ostali, su vrlo praktični i ekonomični, a mogu se koristiti za promociju svake tvrtke. Izradite ih sa svojim logotipom i poslovnom porukom i uživajte u izloženosti svog branda na raznim lokacijama. Lagani i uvijek u potražnji, ručnici za plažu mogu se dijeliti u raznim prilikama, poput promocija na otvorenom, događanja na vodenim sportovima, zabava na bazenima te raznim ostalim aktivnostima.

Nekoliko prednosti custom made promotivnih ručnika

Funkcionalnost – Promotivni ručnik za plažu može trajati dugo godina, a vaš će logotip za to vrijeme biti redovito izložen i vidljiv mnogim potencijalnim klijentima. Izrađeni u Vašim bojama te s Vašim vizualima, promotivni ručnici za plažu će odmah privući pažnju na svakoj plaži ili bazenu.

Marketinški potencijal – Velik prostor za Vaš logotip je zaštitni znak ovog tipa promotivnih poklona. Na njima izradite, isprintajte ili uvezite Vaš logotip, vizual i poslovnu poruku i pratite kako hvataju poglede svih ljudi u blizini. Promotivni ručnici imaju najveće područje za personalizaciju među promotivnim proizvodima, što znači da ćete imati dovoljno prostora za promociju svoje poslovne poruke i logotipa.

Upotrebljavaju ih svi – Ako nemate ideja za promotivne poklone za svoje nadolazeće događaje, možete biti sigurni u promotivne ručnike koji su izrađeni točno prema Vašim željama. Oni su savršen poklon za žene, muškarce pa čak i djecu, jer svi trebaju ručnik za plažu, kućnu upotrebu ili sportske aktivnosti.

Koje su sve opcije izrade promotivnih ručnika?

Promotivni ručnici se mogu izraditi u raznim dimenzijama, a neke od standardnih su:

30 x 50 cm (ručnici za ruke i kućnu upotrebu), 50 x 100 cm (ručnici za brisanje idealni za apartmane), 70 x 140 cm (ove dimenzije su pogodne i za kućnu upotrebu i za plažu), 80-100 x 180 cm (Klasične dimenzije ručnika za plažu).

Što se tiče same izrade također postoje razne opcije te je tako moguće birati težinu/debljinu promotivnih ručnika (najčešće 400 – 500 g/m2).

Zadnja stvar koju je potrebo odabrati za izradu promotivnog ručnika je sam dizajn logotipa. Neke od mogućih opcija su slijedeće:

Dvobojno šivanje ručnika (jacquard) – kod ove opcije se se ručnik izrađuje u 1 boji, a logotip u drugoj. Logo može biti u kojoj god dimenziji želite pa tako i preko cijelog ručnika.

Druga tehnika je reljefna izrada ručnika. Kod ove tehnike izrade promotivnih ručnika će ručnik i logo biti u istoj boji te će logo biti reljefno vidljiv i također može biti preko cijelog ručnika.

Ukoliko želite da logotip bude u više boja tada se na ručnik može dodati i bordura na kojoj će onda Vaš logotip biti vidljiv u potrebnim bojama.

Zadnja tehnika izrade promotivnih ručnika koju ćemo spomenuti je opcija za fullcolor vizuale i logotipe – digitalni tisak. U ovoj opciji će jedna strana ručnika biti pamučna i u bijeloj boji. Druga strana će biti od glatkog poliestera te se preko cijele ove strane može otisnuti Vaš vizual u fullcoloru.