Custom made promotivni ručnici

Zašto su custom made promotivni ručnici idealan poslovni poklon?

Ljeti se sve vrti oko zabave na otvorenom, godišnjih odmora na plažama diljem Hrvatske i svijeta. Podignite raspoloženje svojih klijenata promotivnim ručnicima jer će ih to sigurno primamiti i da produže svoj ljetni odmor. Custom made promotivni ručnici za plažu, a i ostali, su vrlo praktični i ekonomični, a mogu se koristiti za promociju svake tvrtke. Izradite ih sa svojim logotipom i poslovnom porukom i uživajte u izloženosti svog branda na raznim lokacijama. Lagani i uvijek u potražnji, ručnici za plažu mogu se dijeliti u raznim prilikama, poput promocija na otvorenom, događanja na vodenim sportovima, zabava na bazenima te raznim ostalim aktivnostima.

Nekoliko prednosti custom made promotivnih ručnika

Funkcionalnost – Promotivni ručnik za plažu može trajati dugo godina, a vaš će logotip za to vrijeme biti redovito izložen i vidljiv mnogim potencijalnim klijentima. Izrađeni u Vašim bojama te s Vašim vizualima, promotivni ručnici za plažu će odmah privući pažnju.

Marketinški potencijal – Velik prostor za Vaš logotip je zaštitni znak ovog tipa promotivnih poklona. Na njima izradite, isprintajte ili uvezite Vaš logotip, vizual i poslovnu poruku i pratite kako hvataju poglede svih ljudi u blizini. Promotivni ručnici imaju najveće područje za personalizaciju među promotivnim proizvodima, što znači da ćete imati dovoljno prostora za promociju svoje poslovne poruke i logotipa.

Upotrebljavaju ih svi – Ako nemate ideja za promotivne poklone za svoje nadolazeće događaje, možete biti sigurni u promotivne ručnike koji su izrađeni točno prema Vašim željama. Oni su savršen poklon za žene, muškarce pa čak i djecu, jer svi trebaju ručnik za plažu, kućnu upotrebu ili sportske aktivnosti.

Koje su sve opcije izrade promotivnih ručnika?

Promotivni ručnici se mogu izraditi u raznim dimenzijama, a neke od standardnih su:

30 x 50 cm (ručnici za ruke i kućnu upotrebu).

50 x 100 cm (ručnici za brisanje idealni za apartmane).

70 x 140 cm (ove dimenzije su pogodne i za kućnu upotrebu i za plažu).

80-100 x 180 cm (Klasične dimenzije ručnika za plažu).

Što se tiče same izrade također postoje razne opcije te je tako moguće birati težinu/debljinu promotivnih ručnika (najčešće 400 – 500 g/m2).

Zadnja stvar koju je potrebo odabrati za izradu promotivnog ručnika je sam dizajn logotipa. Neke od mogućih opcija su slijedeće:

Dvobojno šivanje ručnika (jacquard) – kod ove opcije se se ručnik izrađuje u 1 boji, a logotip u drugoj. Logo može biti u kojoj god dimenziji želite pa tako i preko cijelog ručnika.

Druga tehnika je reljefna izrada ručnika. Kod ove tehnike izrade promotivnih ručnika će ručnik i logo biti u istoj boji te će logo biti reljefno vidljiv i također može biti preko cijelog ručnika.

Ukoliko želite da logotip bude u više boja tada se na ručnik može dodati i bordura. Na borduru se onda logotip može izvesti u više boja.

Zadnja tehnika izrade promotivnih ručnika koju ćemo spomenuti je opcija za fullcolor vizuale i logotipe – digitalni tisak. U ovoj opciji će jedna strana ručnika biti pamučna i u bijeloj boji. Druga strana će biti od glatkog poliestera te se preko cijele ove strane može otisnuti Vaš vizual u fullcoloru.

 

Zbog učestalih promjena tržišnih cijena moguće je da cijene na stranici odstupaju od stvarnih cijena.

Za potvrdu narudžbe je mjerodavna naša finalna ponuda gdje će biti iskazane realne cijene artikala.

Vaš Promostart