Promotivni upaljači

Upaljači kao promotivni poklon

Promotivni upaljači pripadaju kategoriji najpopularnijih promotivnih i poslovnih poklona. Idealni su kao mali znak pažnje prema svojim klijentima ili kao poklončić u nekoj promotivnoj akciji. Njihova popularnost proizlazi iz cijene koja je izrazito prihvatljiva uključujući i tisak Vašeg vizualnog identiteta te zbog svoje praktičnosti jer svima kad tad zatreba upaljač u raznim situacijama.

Promotivni upaljači kao i većina drugih artikala dolazi u raznim oblicima i bojama te s raznim dodatnim funkcijama pa ćemo ovdje navesti neke od njih koji se ističu.

  1. Upaljač s LED svjetlom

Izrazito korisni po mraku kad nemate drugi izvor svjetla pri ruci, a upaljač Vam uvijek stane u džep bilo koje veličine.

2. Upaljač – otvarač za boce

Sve popularniji model zbog svoje praktičnosti. Koliko puta Vam se dogodilo da si želite otvoriti hladni sok ili pivu, a nemožete nigdje pronaći otvarač? S ovim modelom više nećete imati tih problema jer će otvarač uvijek biti pri ruci.

3. Upaljač – mjerač kvalitete guma

Ovakav promotivni upaljač može biti izrazito koristan prije svakog Vašeg putovanja. Pomoću ugrađene ‘iglice’ možete uvijek prije polaska na put provjeriti koliko su duboki prorezi na gumama što Vam omogućava ugodniju i sigurniju vožnju.

4. Upaljač – plamenik

Ovaj model osim svog luksuznog i elegantnog izgleda pruža i jednostavnije korištenje u raznim vremenskim uvjetima zbog svoje povećane otpornosti na vjetar.

Dostupni su još i mnogi drugi modeli promotivnih upaljača tako da će se zasigurno pronaći model po svačijem ukusu.

 

Zbog učestalih promjena tržišnih cijena moguće je da cijene na stranici odstupaju od stvarnih cijena.

Za potvrdu narudžbe je mjerodavna naša finalna ponuda gdje će biti iskazane realne cijene artikala.

Vaš Promostart