Promotivni kišobrani

Kišobrani s tiskom Vašeg logotipa

Završetkom ljeta počinju hladniji i kišni dani te se približava sezone promotivnih proizvoda i poslovnih poklona. Promotivni kišobrani su oduvijek bili jedan od najpopularnijih proizvoda za isticanje vizualnog identiteta Vaših kompanija. Dolaze u raznim bojama, oblicima i veličinama, a ovdje ćemo istaknuti nekoliko najzanimljivijih modela kako bi Vam možda dali i super ideju da svojim zaposlenicima, partnerima ili klijentima poklonite neki ne tako običan kišobran kojim ćete se istaknuti od ostalih.

1. Obrnuti kišobran

Obrnuti promotivni kišobrani su relativno novi proizvod koji će zasigurno plijeniti pažnju svojim izgledom, ali i funkcionalnošću. Koliko puta Vam se dogodilo da sjedate u automobil i dok uspijete zatvoriti kišobran svejedno pokisnete? S ovim proizvodom se to više neće događati zbog jedinstvenog obrnutog sustava otvaranja i zatvaranja

2. Kišobran s LED svjetlom

Također nova verzija promotivnog kišobrana koja će sigurno plijeniti pažnju kuda god krenuli. Uz svoj trendy i moderan izgled također pruža i dodatnu razinu sigurnosti jer ćete zbog LED svjetla u raznim bojama biti vidljiviji sudionicima u prometu koji će Vas lakše zapaziti po kiši.

3. Kockasti kišobran

Promotivni kišobran klasičnih karakteristika, ali u  malo interesantnijem kockastom obliku kako bi se istaknuli od ostalih.

 

Uz ove izdvojene modele tu su naravno još i klasični modeli promotivnih kišobrana: standardni okrugli s 4 do 8 panela, mali sklopivi kišobrani i ostali u raznim kombinacijama boja i veličina. Zaštitite se od kiše na vrijeme, a pritom istaknite i svoj logotip kako bi Vaša kompanija bila prepoznata u svim vremenskim uvjetima.

Zbog učestalih promjena tržišnih cijena moguće je da cijene na stranici odstupaju od stvarnih cijena.

Za potvrdu narudžbe je mjerodavna naša finalna ponuda gdje će biti iskazane realne cijene artikala.

Vaš Promostart